Je bent hier:

Blog

QLED vervangt SUHD in the high-end line van Samsung’s nieuwe 2017 modellen, een serie nieuwe modellen dat beloofd beter te zijn dan elke voorgaande modellen.

Maar wat is QLED nou eigenlijk? Hoe werkt het? En wat is het verschil met OLED? Laat ons het uitleggen.

Lees verder

BuyMi bij Woontips op RTL4.

Lees verder

Welke nieuwtjes heeft Samsung deze keer voor ons in petto in de nieuwste lijn tv’s?
Dit en meer, in onderstaand blog.

In opvolging van de “J-modellen” (JS, JU en J) vervolgt Samsung de alfabetische volgorde nu met de K-modellen voor dit seizoen 2016-2017.
Waar in het afgelopen seizoen nog de 48 inch en 50 inch beschikbaar waren, zijn deze nu vervangen voor de 49 inch, waarna de 55 inch de volgende maat is. Ook introduceert Samsung nu modellen zonder bezel (de rand rondom de tv). Het...

Lees verder

Wat is nou eigenlijk een LED tv?

Om te beginnen is LED-tv eigenlijk een verwarrende benaming, omdat alle bovengenoemde toestellen LED’s bevatten.

De schermen van een normale FullHD tv maakt gebruik van een LCD scherm. Daarachter zitten LED’s die voor de verlichting van het scherm zorgen. Vroeger zat hier een sterke lamp, vandaar de grote beeldbuis achter de tv.

Lees verder

Eigenlijk bestaat OLED al enige tijd, maar is deze techniek nog niet bekend onder het grote publiek. Dit komt met name omdat deze techniek erg kostbaar was, maar daar komt gelukkig steeds meer verandering in! OLED is ook echt een grote stap vooruit in de evolutie van TV kijken. We leggen je hier uit wat OLED is, en wat je te wachten staat in de zeer nabije toekomst!

Lees verder

Waarom zou je een 4K toestel willen? Wat zijn nu eigenlijk de verschillen met een FullHD toestel. En ís 4K nou ook zichtbaar beter? Op al deze en meer vragen geven geven we antwoorden in dit blog. Mocht je desondank toch nog vragen hebben, of jouw specifieke geval advies willen over de aankoop van een toestel, aarzel dan niet om contact met op op te nemen!

Lees verder