Bekend van rtl4
Bekend van rtl4
Klantenservice
0413 - 74 70 82
Qshops webwinkel Keurmerk
425 beoordelingen
8.5

Levertermijn en Voorraadbeheer

In voorraad - Direct leverbaar

In voorraad wil zeggen dat wij het product in voorraad hebben in een van onze magazijnen en dat deze op afspraak afgehaald kan worden. Bij verzending is uw bestelling binnen 24 uur bij u geleverd.

Levertijd 1 - 3 werkdagen

Levertijd 1 tot 3 werkdagen wil zeggen dat het product in 1 tot 3 werkdagen bij BuyMi geleverd is vanuit de leverancier. Na binnenkomst van uw bestelling bij BuyMi nemen wij direct contact met u op via email of telefonisch en kunt u deze gelijk afhalen. Bij verzenden is uw bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen bij u geleverd na binnenkomst van uw bestelling bij BuyMi.

Niet in voorraad 

Niet in voorraad wil zeggen dat wij het product niet in ons magazijn hebben. U kunt altijd bij ons informeren naar een leverindicatie. Na binnenkomst van uw bestelling bij BuyMi nemen wij direct contact met u op via email of telefonisch en kunt u deze gelijk afhalen. Bij verzenden is uw bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen bij u geleverd na binnenkomst van uw bestelling bij BuyMi.

Verzenden 

Alle producten die u bestelt via onze website worden standaard bezorgt door onze vervoerder of onze eigen bezorgdienst. Zodra uw bestelling verzonden wordt krijgt u hierover per email een bericht met daarin een track&trace nummer zodat u de bestelling kan volgen. De verzendkosten van een product zijn natuurlijk gratis wat u ook mag verwachte van een service gerichte webshop. Leveringen zijn op elke dag mogelijk óók op zaterdag & zondag. Neem bij een voorkeur van een leverdatum altijd contact op met ons op.

Verzenden onder rembours 

Bestellingen die onder rembours worden verzonden kunt u met Pin of contant betalen aan de chauffeur denk hierbij wel aan de extra rembourskosten van € 15,00 en denk tevens aan u limiet op uw betaalpas dat deze hoog genoeg is voor de betaling.

Voorraadbeheer

BuyMi doet zijn best om alle producten op onze website van de juiste voorraadgegevens te voorzien. Wij adviseren u, als u een product ziet op onze website en deze wilt afhalen, van te voren telefonisch of per email contact met ons op te nemen voor u vertrekt of deze daadwerkelijk op voorraad is. Het kan zijn dat ondertussen het laatste exemplaar net verkocht is in de winkel. Wij kunnen het product ook voor u reserveren.