Bekend van rtl4
Bekend van rtl4
Klantenservice
0413 - 74 70 82
Qshops webwinkel Keurmerk
425 beoordelingen
8.5

Samsung The Sero

21 May 2022 | Auteur: Ron


Met Samsung The Sero heeft u uw mobiele telefoon op een 43 inch scherm..


Samsung introduceert The Sero, een 43 inch uhd tv die u zowel horizontaal als verticaal kan gebruiken. Spiegel uw mobiel met behulp van Smart things op het scherm en geniet an bijna al uw apps en games op een 43 inch tv.


The Sero heeft een roterend scherm u kunt  films en tv kijken wanneer de tv in de horizontale stand staat wilt u liever Facebook of nu.nl dan kunt u de tv in in verticale stand draaien.

Slechts één tik op de rand. Meer is er niet nodig om content van je smartphone op The Sero weer te geven. Gebruik Tap View om de muziek of video van je telefoon in slechts een paar seconden op The Sero weer te geven.

Keuze uit verschillende portret-modi

The Sero past naadloos in iedere ruimte. Verander de sfeer van je interieur met een van de vijf modi: Poster, Clock, Photo, Sound Wall of Cinemagraph.


Android en IOS


De content van je smartphone spiegelen op The Sero werkt via de SmartThings app of SmartView op telefoons met Android 6 of hoger, en via AirPlay2 voor iPhones. Voor iPhones is het alleen mogelijk om horizontaal het scherm te spiegelen. Niet gebonden aan 1 plek

The sero is niet gebonden aan 1 plek door de uitgekiende standaard met wieltjes waarop de tv wordt bevestigd kut u de tv overal heen rijden het enige wat u nodig heeft is een stopcontact. Wielen zijn los verkrijgbaar..
The Sero nu in de aanbieding op buy.nl