Je bent hier:

Wie zijn wij

Bij BuyMi.nl shopt u op de nieuwe manier

BuyMi.nl onderscheid zich door zijn scherpe prijzen en uitgebreide kennis en support.
Waarom is BuyMi.nl zo voordelig?
Wij hebben er enkele jaren geleden voor gekozen geen showroom meer te gebruiken  maar ons volledig te richten op kennis, scherpe prijzen en uitgebreide bezorg mogelijkheden.  
Daardoor verkoopt BuyMi.nl ook nooit showroom modellen of geopende verpakkingen. Dus altijd nieuwe en ongebruikte producten.
Wilt u uw bestelling toch liever afhalen? Dat kan bij ons afhaalmagazijn, u kunt er dan voor kiezen om pas tijdens het afhalen te betalen per pin of contant, of tijdens uw bestelling met iDeal.  Bezorging is helemaal gratis, tot in de kamer van uw wens. We kunnen zelfs op zaterdag of s avonds bezorgen, zodat u natuurlijk niet onnodig thuis hoeft te blijven.

BuyMi heeft zijn shop overzichtelijk ingedeeld zonder vervelende banners en knipperende reclame waardoor u de bomen in het bos niet meer ziet. In deze tijd waar u als klant vaak precies weet wat u zoekt, hebben we ervoor gezorgd dat u in zo min mogelijk klikken uw, bijvoorbeeld, nieuwe 4K toestel kunt vinden, of terwijl u in de trein zit nog snel even dat HDMI-kabeltje wilt bestellen vanaf uw mobiel of tablet, ook daar is deze site perfect voor ingericht.

Bij BuyMi draait alles om duidelijkheid en no nonsense. Het ligt dan ook in de lijn der verwachting dat u geen bezorgkosten betaald als u een kostbare aankoop van bijvoorbeeld een nieuwe OLED tv doet, daar zorgen wij wel voor. Zelfs als u ’s avonds of in het weekend uw toestel of product bezorgd wil hebben, dan gaan we dat voor u regelen! dat mag u van BuyMi verwachten.

Als u er nou na 1,5 week achterkomt dat het product wat u gekocht heeft eigenlijk niet helemaal is wat u zoekt of verwacht had, dan doen wij daar ook niet moeilijk over, wij staan u graag te woord om samen met u een product te kiezen dat wèl voldoet aan uw wensen en eisen. Ook als u besluit het eigenlijk helemaal niet te willen, maken wij zonder verdere vragen gewoon het aankoopbedrag terug naar u over. Uw tevredenheid is onze missie!