Samsung QE55Q8CN - BuyMi.nl
Je bent hier:

Samsung QE55Q8CN

Samsung
2.399,-
1.599,-
 • Gratis verzenden vanaf €50
 • Bezorging ook 's avonds & zondags
 • Altijd verzekerd verzonden
 • 14 dagen bedenktijd
 • 2 jaar garantie
 • Bekend van
Momenteel niet op voorraad

Ook voor de nieuwe Samsung QLED 2018 modellen kunt u bij BuyMi terecht voor natuurlijk de voordeligste prijs, de beste service en persoonlijk advies.

Kleur bereik 100%

Ontdek een wereld van kleurenvolume die je gedachten over tv's zal veranderen. Het brede kleurengamma van de QLED Q6F is onvergelijkbaar, en als je eenmaal de echte wereld ziet, zul je nooit genoegen nemen met minder.

HDR 1000

Ervaar de lichtkracht van High Dynamic Range. Bekijk elk detail en geniet van filmische helderheid in elke scène.

Precision Black

Ervaar diepere zwarttinten en helderder wit met Precision Black. Krachtig contrast en lokale dimtechnologie maken scènes scherp en precies.

Peak Illuminator

Peak Illuminator maakt heldere gebieden zelfs helderder in donkere scènes. Geniet van verbluffende beelden met een extra boost van helderheid in elke scène.

360 ° -ontwerp

Uitstraling vanuit elke hoek. Het 360 °-ontwerp zowel aan, als uit past perfect bij elk interieur met zijn minimalistische omlijsting en een schoon ontwerp.

Grenzeloos design

Zeg ja tegen ongelooflijk meeslepende kijkervaringen. Slank en zonder rand aan 3 zijden, het maakt elke scène boeiend.

One Connect

Verbind elk apparaat eenvoudig met One Connect. U krijgt een kabel-vrije benadering die uw kijkplezier alleen maar verbetert.

Smart Hub

Bekijk alles op één plek. One Depth verzamelt verschillende content voor u op één scherm. Krijg eenvoudig toegang tot verschillende content-providers en bekijk de thumbnail-voorbeelden voordat je erin duikt.

Automatische detectie

Vind en herken al uw aangesloten apparaten sneller. Samsung TV geeft automatisch apparaatnamen weer en maakt al uw invoerselecties een fluitje van een cent.

Veelgestelde vragen over dit product

 • Ik heb gehoord dat ik een toestel voor de Nederlandse markt moet hebben, zijn jullie toestellen voor de Nederlandse markt?

  Al onze toestellen zijn altijd geschikt voor de Nederlandse en Belgische markt. 

  Dit merkt u direct als u het toestel opstart en de begeleiding voor het instellen van uw tv in het Nederlands ziet. Uiteraard heeft u ook de typisch Nederlandse apps op uw toestel zoals Uitzendinggemist, NOS, RTLgemist, Netflix etc. etc. Tevens zijn alle tv’s dus geschikt voor de Nederlandse zenderaanbieders zoals Ziggo, KPN & Canaldigitaal. Ook via Ci+ module.

 • Hoeveel garantie heb ik op mijn aankoop?

  Standaard heeft u recht op 2 jaar fabrieksgarantie in combinatie met uw factuur of aankoopbewijs van Buymi. Deze garantie gaat in vanaf de factuurdatum.

  De garantie is te verlengen met 3 jaar, waardoor u in totaal 5 jaar garantie heeft. Dit kan na ontvangst van uw aankoop, maar binnen 3 weken. Meer uitleg hierover vindt u bij de documentatie die is bijgesloten bij de pakbon.

 • Mijn vraag staat er niet bij, kan ik ook persoonlijk contact opnemen?

  Graag! Wij zijn altijd bereikbaar om uw vragen te beantwoorden. 

  Overdag kunt u ons bereiken via de chat van de website, telefonisch via 0413-747082 of altijd per mail via service@buymi.nl

Gerelateerde producten