Bekend van rtl4
Bekend van rtl4
Klantenservice
0413 - 74 70 82
Qshops webwinkel Keurmerk
425 beoordelingen
8.5
Merk
Kleur
Prijs
tot

ACCESSOIRES

Het maximale uit een televisie halen is bijna altijd onmogelijk zonder accessoires. De meest gebruikte tv accessoires zijn natuurlijk kabels. Met name de HDMI-kabel is tegenwoordig onmisbaar, maar ook optische kabels, coaxkabels en analoge audiokabels worden veel gebruikt voor diverse doeleinden. Omdat veel kabels voor een rommelige woonruimte zorgen zijn ook daarvoor oplossingen beschikbaar. Veel mensen kiezen er daarnaast voor om een televisie aan de muur op te hangen. Daarom is er een groot aanbod van muurbeugels. Een eenvoudige muurbeugel is voldoende om een televisie plat tegen de muur te hangen. Daarnaast zijn er meer geavanceerde beugels die kunnen draaien en kantelen. Zo bestaat er de mogelijkheid om een televisie precies in de juiste positie op te hangen voor optimaal kijkplezier.

Sorteer op:
1 artikelen
 

U koopt een nieuwe televisie en steekt de stekker in het stopcontact. Misschien ontdekt u al snel dat u graag nog meer wilt beleven. Hoewel vaak wel een enkele kabel of andere accessoire wordt meegeleverd zijn verdere tv accessoires doorgaans onmisbaar. Zo heeft u bijvoorbeeld een HDMI-kabel nodig tussen uw decoder en de televisie of een digitale optische kabel tussen de TV en soundbar. Ook een coaxkabel voor de tv-aansluiting is nodig om tv-programma's te kunnen kijken. Verder zijn ook muurbeugels populaire tv accessoires. Deze beugels zijn er om televisies aan de muur te hangen, handig wanneer er geen plek is voor een toestel op een meubel. Kabels vormen een belangrijk aandeel binnen het aanbod van televisie accessoires. Ze zijn nog steeds onmisbaar, ondanks dat draadloze technieken steeds meer terrein winnen. Met name de HDMI-kabel wordt tegenwoordig veel gebruikt. Dit omdat deze kabel zowel beeld als geluid tegelijk kan transporteren met de hoogst mogelijke kwaliteit.

Maar ook digitale optische kabels, coaxkabels en analoge audiokabels zijn in sommige gevallen nodig. Natuurlijk zijn ze verkrijgbaar in verschillende lengtematen zodat er voor iedereen een geschikte kabel te vinden is. Om kabels netjes weg te werken zijn er verschillende kabelgoten verkrijgbaar. Wilt u een televisie in de keuken ophangen? Of heeft u in de kamer geen ruimte voor een tv-meubel? Dan kunt u kiezen voor een muurbeugel. Ze zijn er in allerlei soorten en maten. Een simpele muurbeugel is genoeg wanneer u de tv plat tegen de muur wil monteren. Echter is het ook mogelijk dat u een flexibele muurbeugel zoekt om de televisie te kunnen draaien en kantelen. Hiervoor zijn meer geavanceerde soorten beugels verkrijgbaar waarmee u de tv precies in de juiste stand kunt hangen. Natuurlijk zijn alle muurbeugels ijzersterk en kunnen ze moeiteloos en veilig een tv op zijn plek houden.