Bekend van rtl4
Bekend van rtl4
Klantenservice
0413 - 74 70 82
Qshops webwinkel Keurmerk
425 beoordelingen
8.5

GELUID

Naast uw TV heeft u ook de keuze uit diverse geluidsapparatuur. Hierdoor is uw set eenvoudig uit te breiden. U heeft de keuze uit soundbars, sound Plates, home cinema sets, speakersystemen, Blu-Ray spelers en meer. Ze geven toch net dat beetje extra aan het TV kijken. Met deze Audioproducten geniet u van optimale geluidsprestaties. Bij KiJoo vind u hoogwaardige apparatuur van bekende merken. Met de speakersystemen creëer je vanwege de uitgebreide mogelijkheden een audiogeluid die precies bij u past. Zo kiest u voor draadloos luisteren, draagbare speakers of modellen waar muziek naar te streamen is. Zo wordt het film kijken en naar uw favorieten serie kijken nog een stuk leuker, maar luistert u ook naar u favoriete muziek.

Sorteer op:
0 artikelen
 

Met een nieuwe TV kunt u tegenwoordig op een mooie manier naar ieder geluid luisteren. De beelden die getoond worden zijn prachtig en het geluid is helder. Voor de film liefhebbers onder ons kan het natuurlijk altijd beter. Daarom is het mogelijk om uw set uit te breiden met verschillende geluidsproducten. Het geluid bij je televisie is op verschillende manieren uit te breiden. Kies bijvoorbeeld voor een soundbar om het geluid van de televisie te verbeteren. Een soundbar is een brede speaker die eenvoudig onder uw televisie te plaatsen is. Sommige soundbars zijn zelfs Curved, net als de Curved televisies van tegenwoordig. Bij veel van de modellen wordt zelfs een sub woofer meegeleverd, zodat u direct klaar bent om te genieten. Aangezien in de soundbar meerdere speakers zitten die voor een surround sound kunnen zorgen, hoeft u niet overal in de kamer speakers te plaatsen.

 Naast de soundbars vind u bij KiJoo ook multiroom speakers. Of deze nu draadloos zijn of niet, overal in huis kunt u naar muziek luisteren. Zo kiest u ervoor om over de speaker in de woonkamer, hetzelfde nummer af te spelen als de speakers in de slaapkamers en in de keuken. Liever een ander nummer over de verschillende luidsprekers? Ook dat is mogelijk! Wilt u overal in huis luisteren naar de mooiste muziek? Kies dan voor een of meerdere multiroom speakers. Met merken als Sony, Samsung en Sonos heeft u veel keuze. Ontdek nu zelf wat ze u te bieden hebben! Gaat u liever voor een  complete beleving? Dan kunt u natuurlijk kiezen voor een van de home cinema sets!